LAND ROVER DEFENDER ON VOITTANUT WORLD CAR DESIGN OF THE YEAR 2021 -PALKINNON

Land Rover Defender on voittanut halutun Wold Car Design of the Year-palkinnon. Tämä on kolmas kerta kun Land Rover on voittanut tämän arvostetun palkinnon. Range Rover Velar lunasti palkinnon 2018 ja Range Rover Evoque 2012. Nyt lujatekoinen uusi Land Rover Defender jatkaa voittojen sarjaa.

Uusi Defender henkii Land Roverin jo sen 70-vuoden historian aikana tutuksi tullutta pioneerihenkeä ja uudelleen määrittelee mitä seikkailu voi olla. Ikoninen nimi, muotokieli ja kyvykkyys, laaja mallivalikoima sekä mahdollisuus räätälöidä autoa omiin tarpeisiin sopivaksi neljän eri lisävarustepaketin avulla, mahdollistavat omistajan hurjimmatkin seikkailut.

Prof. Gerry McGovern OBE, vastaava luova johtaja, Jaguar Land Rover toteaa:” Defenderin pitkä historia on vaikuttanut uuteen malliin, mutta se ei ole rajoittanut sitä. Olemme otettuja auton saamasta palkinnosta. Meidän tavoitteena oli luoda 2000-luvun Defender ja venyttää insinööritaidon, teknologian ja muotoilun rajoja kuitenkin säilyttäen auton tuttu DNA ja maastoajo-ominaisuudet. Tuloksena olemme luoneet kiinnostavan nelivedon, joka vetoaa asiakkaisiin myös tunnetasolla.”

Tänä vuonna kaikki kilpailuun valitut autot olivat ehdolla myös World Car Design of the Year-palkinnon saajaksi. Seitsemän automuotoilun asiantuntijaa valitsivat ehdokkaista finalistit palkinnon saajaksi. World Car Awards-tuomaristo, joka koostuu 93 jäsenestä kaikkialta maailmasta valitsivat näiden joukosta voittajaksi Land Rover Defenderin. Suomea ja Pohjoistamaita tuomaristossa edustaa Toni Jalovaara.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.