Uuden Volkswagen Arteon Shooting Braken myynti on alkanut

Volkswagenin mallisto laajenee tärkeään keskikokoluokan segmenttiin uudella Arteon Shooting Brake -mallilla. Tälle täysin uudelle farmarimallille on tunnusomaista ilmeikäs ja avantgardistinen muotoilu. Sen huomiota herättävät linjat luovat Arteon Shooting Braken sporttisen profiilin ja tekevät siitä helposti tunnistettavan.

Suomessa Volkswagen Arteon Shooting Braken myynti on alkanut kahdella TDI-dieselmoottorilla teholuokissa 110 kW (150 hv) ja 147 kW (200 hv) 4MOTION-neliveto DSG-automaattivaihteisto sekä ennakkomyynnissä olevalla ladattavalla hybridillä, jonka teho on 160 kW (218 hv). Myöhemmin loppuvuodesta mallisto täydentyy TSI-bensiinimoottorilla: 2,0 TSI 206 kW (280 hv) 4MOTION-neliveto DSG-automaattivaihteistolla. Suomessa sekä TDI-dieselmoottorilla että TSI-bensiinimoottorilla varustetut malliversiot ovat saatavilla R-Line-varustelutasolla. Vuoden 2021 ensimmäisen kvartaalin aikana saapuu myyntiin vielä malliston lippulaivamalli Arteon Shooting Brake R, jossa tehoa on vakuuttavat 235 kW (320 hv) 4MOTION-neliveto DSG-automaattivaihteistolla.

Suomessa R-Line-varustelutason vakiovarusteisiin kuuluvat mm. 10,2” digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro Radio, Ready 2 Discover -navigaatiovalmiudella sekä 8” kosketusvärinäyttö, kaukovalojärjestelmä Dynamic Light Assist, jossa on mukautuva valonjakauma, 3-alueinen täysautomaatti-ilmastointi ja avaimeton lukitus- ja käynnistysjärjestelmä Keyless Access. Vakiovarusteisiin kuuluu myös mukavuusominaisuuksia kuten sähkökäyttöinen takaluukku, jossa takaluukun voi avata jalan heilautuksella tai avaimen kaukosäätimellä, etu- ja takaistuinten lämmitys ja langaton App-Connect älypuhelinliitäntä. Pysäköintiä helpottaa edessä ja takana sijaitsevat pysäköintitutkat.

Arteon Shooting Braken vakiovarusteisiin kuuluu myös Volkswagenin uusin kuljettajaa avustava järjestelmä Travel Assist. Se mahdollistaa osittain automatisoidun ajamisen aina 0–100 km/h nopeuksissa. Olennainen osa Travel Assist -järjestelmää on myös vakiovarusteena oleva mukautuva vakionopeudensäädin ACC ennakoivalla nopeudensäädöllä. Mukautuva vakionopeudensäädin reagoi automaattisesti nopeusrajoituksiin, kaupunkialueisiin, kaarteisiin, liikenneympyröihin ja risteyksiin sopeuttamalla nopeuden oikeaksi. Travel Assist -järjestelmän osana toimivat myös kaistanpitoavustin Lane Assist, joka pitää auton keskellä kaistojen välissä, sekä ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist jalankulkijatunnistuksella ja hätäjarrutustoiminnolla.

Volkswagen Arteon Shooting Braken ladattava hybridi on ensimmäisiä saatavilla olevia malleja keskikokoisten luksusluokan autojen segmentissä. Ladattavan hybridin jopa 45 km:n toimintamatka sähköllä mahdollistaa suurimman osan päivittäisistä ajoista pelkästään sähköllä, paikallisesti päästöttömästi. Ladattavan hybridin vakiovarusteisiin kuuluvat R-Line-varustelutason lisäksi mm. 9,2” radio- ja navigointijärjestelmä Discover Pro kosketusvärinäytöllä, liikennemerkkien tunnistus, tuulilasinäyttö head-up display ja Mobile Key, jossa on valmius mobiiliavaimelle (matkapuhelimen käyttö avaimena yhteensopivien puhelinten kanssa).

Volkswagen Arteon Shooting Brakeen on lisäksi saatavilla lisävarusteena mm. mukautuva alustansäätö DCC, laajennettu elektroninen tasauspyörästönlukitus XDS, ympäristön tarkkailujärjestelmä Area View ja peruutuskamera Rear View, etusivulasit ääntä vaimentavaa laminoitua turvalasia, lämmitettävä tuulilasi ja panoraamakattoluukku sekä äänentoistojärjestelmä Harman Kardon. Polttoainekäyttöinen lisälämmitin ja vetokoukku ovat myös saatavilla lisävarusteena.

Suomen Volkswagen-jälleenmyyjille uudet Volkswagen Arteon Shooting Brake -mallit saapuvat lokakuussa.

Uuden Volkswagen Arteon Shooting Braken hinnasto ja lisävarustehinnasto: 
http://bit.ly/VolkswagenArteonShootingBrakeHinnastojaLisävarustehinnasto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.